می 21, 2024

موسسه مشاوره شغلی، کسب و کار و تحصیلی رسپینا

آموزش کسب و کار MBA ،بورس ، ارزهای دیجیتال، مهاجرت تحصیلی، گردشگری و توریزم ، هتلداری

مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.

پرستاران وظایف مختلفی دارند و هر کدام از آن‌ها باید با توجه به حوزه کاری خود مهارت‌های مختلفی داشته باشند. این بدین معنی است که هر پرستاری نقش خاص خود را دارد و وظایف هر پرستاری با پرستار دیگر متفاوت است. بنابراین انواع مختلفی از پرستاری وجود دارد و هر کدام از آن‌ها وظایف خاص خود را دارند. ما در قسمت زیر انواع پرستاران را از لحاظ وظایف دسته‌بندی می‌کنیم و انواع پرستاران را به داوطلبان توضیح می‌دهیم:

1) پرستار ثبت شده

یکی از انواع پرستاران، پرستار ثبت شده است. اما پرستار ثبت شده به چه افرادی گفته می‌شود؟ پرستاران ثبت شده پرستارانی هستند که مدرک کاردانی یا کارشناسی پرستاری را دارند. این پرستارها به پزشک در امور درمانی کمک می‌کنند.

2) پرستار بیهوشی

پرستار بیهوشی که به آن پرستار متخصص بیهوشی نیز گفته می‌شود تنها در مراحل پزشکی به بیهوشی بیمار کمک می‌کند. پرستاران برای انجام فعالیت‌های پرستار بیهوشی باید مدرک کارشناسی پرستاری را داشته باشند.

3) پرستار عملی

پرستاران عملی وظایف و کارهای خود را تحت نظارت پرستار ثبت شده انجام می‌دهند. این پرستاران معمولا کارهایی مانند تزریق، پانسمان و بررسی علائم حیاتی را انجام می‌دهند.

4) پرستار خانواده

پرستار خانواده مسئولیت مراقبت‌های یک خانواده را به عهده دارد و فعالیت‌های خود را به عنوان تیم مراقبت‌های بهداشتی انجام می‌دهد.

5) پرستار زایمان

همان طور که در قسمت بالا نیز به آن اشاره کردیم هر پرستاری وظایف خاص خود را دارد. یکی دیگر از انواع پرستاران، پرستار زایمان است. پرستار زایمان در تولد نوزادان کمک می‌کند.

6) پرستار متخصص بالینی

پرستار متخصص بالینی یک پرستار متخصص است که به تشخیص و درمان بیماری در حوزه تخصص خود می‌پردازد.

7) پزشک پرستار

پزشک پرستار تحت نظارت پزشک فعالیت می‌کند. این نوع پرستار بیماری‌ها را تشخیص می‌دهد و برای آن‌ها دارو تجویز می‌کند.

8) پرستار اتاق عمل

پرستاری که در اتاق عمل فعالیت می‌کند به مراقبت‌های بعد و قبل از عمل می‌پردازد. پرستار اتاق عمل به ارتباط بین بیماران و افراد خانواده کمک می‌کند.

9) پرستار اورژانس

پرستار منتخب اتاق اورژانس بیمارانی که در معرض تروما یا آسیب قرار دارند را در درمان می‌کند.

10) سرپرست پرستار

سرپرست پرستار یا ناظر پرستار بر کار تمامی پرستاران نظارت می‌کند.

11) پرستار ثبت‌نام انکولوژی

پرستار ثبت‌نام انکولوژی در بخش سرطان از بیماران سرطانی و افرادی که در معرض بیماری هستند نگهداری می کنند.

12) پرستار بخش دیالیز

این پرستاران در بخش دیالیز فعالیت می‌کنند و به افرادی که مشکل نارسایی کلیوی دارند کمک می‌کنند.

13) پرستار واحد مراقبت پس از بیهوشی

پرستار واحد مراقبت پس از بیهوشی در اتاق عمل فعالیت می‌کنند و وظیفه مراقبت و نگهداری از بیماران را پس از عمل به عهده دارند.

14) پرستار کودک

پرستار کودک تنها یک وظیفه مهم دارد و آن نیز مراقبت و نگهداری کودک تحت هر شرایطی است.

15) پرستار مدرسه

پرستار مدرسه وظیفه پشتیبانی پزشکی، آموزش و درمان را در یک مدرسه به عهده دارد.

مرکز مشاوره رسپینا در حوزه های تحصیلی، خانواده، ازدواج، طلاق، فرزندپروری، پرورش کودکان، شغلی، انتخاب رشته، کارآفرینی در استان گلستان ، گنبد کاووس ، مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر، رامیان ،علی آباد ، دلند، خان ببین  خدمات مشاوره ارائه می دهد. مشاوره تخصص ماست.